[read-html origo.html]

Írj jobb sajtóközleményt az Origo Zrt-nél!

444
2014 június 03., 15:13
comments 177

Nem lesz könnyű feladat, de hátha valakinek sikerül. Fent találod azt az arcpirító, bikkfanyelven írt marhaságot, amit az Origo Zrt. kiadott, miután politikai nyomásra eltávolították Sáling Gergő főszerkesztőt. Egyszerűen csak kattints bele a fenti "cikk" szövegébe, és máris írhatod a saját verziódat!

Küldd el alkotásod képét a megirom@444.hu mailcímre, és a legjobbakból kiállítást rendezünk!

Írás közben ne felejtsd el, hogy a Deutsche Telekom, Európa egyik legnagyobb, legbefolyásosabb cégének nevében hazudozhatsz most, ettől biztosan még jobban érzed majd magad.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.