Egy perc néma csend: kirúghatják Kumin Ferencet

Egyéb
2014 június 10., 07:55

Megdöbbenéssel vegyes elkeseredéssel értesültem arról, hogy úgy tűnik, a legújabb Orbán-kormányban nem kap szerepet a Miniszterelnökségen 2012 óta a nemzetközi kommunikációért felelős helyettes államtitkár, Kumin Ferenc. A tényleg csak sötét diktatúrákban szükséges szerepében a Fidesz minden nevetséges lépését megmagyarázni igyekvő Kumint a jelek szerint határtalan szervilizmusa sem mentette meg, és most áldozatául esik a kormányzati kommunikácós gépezet átszervezésének.

Kumin széles rajongótábora számára azonban van egy jó hírem is. Ha valamit megtanultunk az utóbbi négy évben, az mindenképpen az, hogy mindig valami rosszabb következik. Én most egy angolul sem tudó nemzetközi kommunikátort tippelnék be.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.