Az állatok most Semjén Zsolt interjújára reagálnak

ÁLLAT
2014 június 22., 07:04
comments 106

Horváth Bence pénteken mutatott először Lázár Jánosra reagáló kutyákat és kengurukat. De mit szólnak az állatok Semjén Zsolthoz?

Ő a HírTv P8 műsorában beszélt az új kormányról, meg nemlétező pártjáról, ami mindig szórakoztató.

A kereszténydemokrata értékrend gazdasági területen is megjelenik. Seszták Miklós nemzeti fejlesztési miniszter saját erejéből ért el Kelet-Magyarországon sikereket a gazdasági életben és a pápai szociális enciklikák alapján, gazdaságetikai felfogásban hozhat pluszt. Akár a sehová nem vezető neoliberális felfogásoktól, akár más tévedésektől óvni fog.
polip
Arról, hogy nincs-e feszültség amiatt, hogy láthatóan a protestáns vonal erősödött a kormányban, azt mondta: nincsen felekezeti típusú villongás. Hagyományosan nagyobb a református jelenlét a politikában és a közéletben, mint a reformáció társadalomban való aránya.

nyul1

Hisznek benne, hogy még normális útra terelhető Európa, igyekeznek visszanavigálni, "mégis csak kereszténydemokraták találták ki"
zsiraf
Az európai bürokrácia problémája, hogy teljesen dogmatikusan ragaszkodik olyan tézisekhez, amelyekről már százszor bebizonyosodott, hogy nem igaz.

kenguru2

Brüsszelből, "kicsiny, ám hangos érdekcsoportok rá akarják kényszeríteni a világra ezt a (…) deviáns felfogást". A család férfi és nő elkötelezett kapcsolata a természet rendje szerint. Ha két férfi házasodik, akkor három miért nem? Hol van ennek a vége, akkor milyen alapon büntetik bigámiát?

lajhar

Magyarországon magyar családokba, magyar gyerekek szülessenek magyar kultúrába.

kacsa

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.