Orbán és Putyin szexuális aktusa már sok az RTL Híradónak

media
2014 június 23., 15:12
comments 240

Minden tévénéző legnagyobb bánatára az RTL megfutamodott a médiaháborúban, és nem merte Szellő István szájába adni, amin ma Magyarország jelentős része röhögött. Így nem azt mondták, hogy egy lengyel olajipari vezető szerint Viktor leszopta Vlagyimirt, hanem hogy

szexuális aktusra utaló szóval jellemezte Orbán és Putyin viszonyát. És hogy ezt betűhíven nem idézhetik.

Kár, mert az RTL most már egyre jobban belelendül a Fidesz viselt dolgainak betűhű idézésébe.

Maga a Híradó forgatókönyve is most már rendre ugyanolyan. Az első 30 percben sugározzák a politikamentes híreket a Balaton szennyezésétől a humorista haláláig, aztán fél héttől jöhet a politika. Hétfő este csak annyi újítás volt, hogy most már egy relatíve ártatlan, a szúnyogirtásról szóló riportba is sikerült belekeverni a kormánypártot. Ez nem is volt nehéz, mivel kiderült, hogy az irtásban egy volt fideszes képviselő cége is vastagon benne lesz az idén.

A sajnálatosan rövidre vett orális szexes epizód után aztán jöhettek a fontosabb hírek.

  • Volt szó Paksról, és arról, hogy ma kiderült, a kormánynak semmiféle hatástanulmánya nem volt az atomerőmű bővítését elhatározó döntés előkészítésekor.
  • Az RTL-nek most már valószínűleg telepített tudósítója van Felcsúton, mert minden nap van valami újdonság a magyar Phenjanból. Hétfőn Szöllősi Györgyöt, a Puskás Akadémia kommunikációs akadémia igazgatóját vették elő, és kényszerítették annak bevallására, hogy a stadionnak nem is kell nyereségesnek lennie. És hogy Mészáros Lőrincnek két díszpáholya is van az Orbán Viktor szomszédjában épített arénában.
  • Egy hosszabb riport foglalkozott Orbán tanácsadóival, akikről még nem tudni semmit ebben a ciklusban, de az előzőben nagyon szépen kerestek. Hosszas felsorolás következett számokkal alátámasztva, különös hangsúlyt helyezve a két sültbolondra, Hegedűs Zsuzsára és Kerényi Imrére.
  • Meglepően elegánsan alig rúgtak bele a ma magából teljesen hülyét csináló Napi Gazdaságba. Csak ismertették a cikküket és a helyreigazításaikat, és egy kicsit csodálkoztak azon, hogy egy gazdasági lap hogy néz el ennyi nullát.
  • Végül pedig megismerkedtünk egy pécsi tanárnővel, akinek a Kúria ítélete ellenére sem fizeti ki a pénzét a magyar állam.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.