Légyszi ne jópofáskodj a lakáshirdetésben, köszi!

copywriter
2014 július 03., 05:44

Szóval ettől tényleg elfog minket a hányinger, és irritálóbbnak találjuk a hirdetőt, mint egy Amway ügynököt.
Ez még csak az eleje, de már itt ideges leszel te is.

A házat felújítod bagóért, nyílászáró, adsz rá egy télikabátot, kifested, és a GÁZOS cserépkályha mellett melegedtek egész télen! Ráköthetsz annyi radiátort amennyit csak szeretnél!

és van tovább

Ha még nincs gyerek, megcsinálsz egy pöpec babaváró szobát, és amint megvan a kis lurkó, abban a szobában fog felnőni, aminek akár külön bejárati ajtaja is lehet, külön WCvel! Nem zavar sem titeket sem ti őt, ha a barátja/barátnője van nála! Megérdemled! Gyere el, nézd meg! Nem fogod megbánni! Kérdés , hogy ballagások után kinél legyen a buli??? Hát nálatok!!

megőrülünk

Olcsó a forint hitel, nincs mibe belebukni! Ha Matolcsy rájön erre rögtön emeli fel az alapkamatot, és akkor lőttek a jóidőnek! Még most, amikor lehetőséged van rá, hogy nem 23 millió helyett 40et fizetsz vissza, csak 26-27et! Kapd el a sorsodat, én várlak! Hívj fel, gyere el, csapj bele a kezembe, aláírunk és a tiéd!

Köszi, Csenge!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.