Te mit tennél, ha az esküvői fotózásod közepén jönne egy tornádó?

időjárás
2014 július 07., 06:58
comments 21

Feladta a leckét az extrém esküvői fotókra vágyóknak egy kanadai pár. A vőlegény, a menyasszony és fotósuk magukban sétáltak a saskatchewani pusztában, amikor meglátták a formálódó tölcsért:

photo_camera Colleen Niska / Facebook

Tornádó csapott le rájuk.

Illetve nem konkrétan rájuk, a fotós, Colleen Niska szerint "messze voltunk tőle, ezért nem rémültünk meg, vagy ilyesmi, mert nem is felénk tartott. Izgatottak voltunk, mert korábban még egyikünk se látott tornádót".

Saskatchewanban a hétvégén két tornádót is jelentettek. A viharokban senki sem sérült meg, de pár épületet lerombolt a szél, amit öklömnyi jégeső kísért. (Via Buzzfeed)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.