Megszólalt az RTL Klub Híradójában Mészáros Lőrinc kihívója, ezután kombájnnal tettek kárt a földjében

POLITIKA
2014 július 08., 11:05
comments 211

A felcsúti juhász, Váradi András indulni tervez Orbán Viktor mindenese ellen Alcsútdobozon, az őszi önkormányzati választáson. Miután erről beszámolt az RTL Klub híradója, Váradi megmaradt földjére ismeretlenek kombájnnal hajtottak fel, és tettek kárt a vetésében.

Ezt a Váradit indító Együtt-PM jelentette be közleményükben. A férfi feljelentést tett a rendőrségen, és az eset után is szembe kíván szállni a választáson Mészárossal, aki az utóbbi években az ország egyik leggazdagabb emberévé nőtte ki magát.

photo_camera Fotó: Botos Tamás

Az okozott kár százezer forint, a párt közleménye szerint ez komoly terhet okoz a férfinak, ezért gyűjtést szerveznek a számára.

Váradi Andrással korábban mi is készítettünk interjút, az itt olvasható.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.