Látta a füstöt? Érezte a szagát? Bökje be, hol vagy honnan!

Budapest
2014 július 16., 07:48
comments 29

Kedd délután leégett a Vasutas ház a Kodály köröndön. Az épület felső két szintje teljesen kiégett, a hatalmas tűz füstje kilométerekről is látszott - itt van egy csomó kép erről.

De ez hagyján. Az, hogy a füst messziről látszik, nem újdonság. Az indiánok se voltak hülyék, hogy füstjelekkel kommunikáltak. Na de arra azért nem gondoltam volna, hogy amikor délután hat felé hazaérek, még az otthonom közvetlen közelében is érezni fogom a szagát.

Maga érezte? Ha igen, itt egy remek térkép, amin bejelölheti, hogy hol érződött még a szag, vagy akár azt is, hogy honnan látta a tüzet. Ha még az időpontot is beírja, örökké hálásak leszünk! Ehhez a kép alatti "Látta a füstöt? Érezte a szagát?" linkre kell kattintani, ahol a bal felső sarokban van egy méretes, piros gomb "Edit" vagy "Szerkesztés" felirattal. Ha van hozzá türelme, kérem a látást lila, a szaglást magenta bigyóval jelezze!


Látta a füstöt? Érezte a szagát nagyobb térképen

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.