Ez a magyar csapat most a legmenőbb a legósok között

TECH
2014 július 21., 13:33
comments 20

Az Sbrick csapata legohoz gyárt speciális távirányító egységet. Egészen pontosan egy olyan legokockát, és a hozzá tartozó motort, amit ha beépít valaki legoautójába, vagy más szerkezetébe, akkor a mobiltelefonjáról vagy tabletjéről is tudja távirányítani azt. Ez a profi legósok körében nagy dolog, főleg hogy az alap távirányítók közel sem tudnak annyit, mint a magyar csapat találmánya.

Ők a Kickstarteren gyűjtenek most támogatást találmányuk tömeggyártásához. Pár nap alatt 20 ezer fontot (7,9 millió forintot) gyűjtöttek össze, és még majdnem egy hónapig lehet őket támogatni.

Itt lehet megnézni, hogy mit tud a szerkezet, és hogy néz ki a legóterepjáró, ahogy felhajt a Lánchíd tetejére.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.