Azért – különösen az 1-6 után – ez az MLSZ-kampány durva

Tbg
futball
2014 július 23., 08:48
comments 83

10559797_503002333166129_8773479919113412285_n

Kedves adófizetők! Rohadjatok meg, hogy leszarjátok a magyar focit, pedig! – nagyjából így fordítható le a Magyar Labdarúgó Szövetség kampánya, amit a Magyarországon rendezett U19-es Eb-hez körítettek. Ez még jobb:

05

Arról egyébként, hogy a fiúk valóban megtettek-e mindent a pályán kedden a portugálok ellen, Mészöly junior tartott egy hatperces monológot, ezt itt élvezheti.

A magyar foci rajongóit egyébként nem kell agitálni, sőt ott voltak a pályán: érdemes végigolvasni, hogyan trollkodták szét az U19-es Eb Facebook-oldalát tegnap a Trollfoci Fb-oldal tagjai. A kommentelők egyébként főként azt dicsérték a borzalmasan játszó magyar válogatottban, amit lehet: európai színvonalú frizurákkal futottak ki a pályára a fiúk. Volt, aki a rossz időjárás miatt vízálló zselét javasolt. A gondosan belőtt hajak féltése az esőben valamiért nem szerepelt Mészöly edző kifogáskatalógusában, pedig a többinél valószínűleg adekvátabb magyarázat a vártnál gyengébb szereplésre.

Ahogy azt a Trollfoci írta:

Amúgy, ha a portugálok nem találtak volna valahonnan 6 gólt, simán hozzuk a meccset...

A meccsekre egyébként valóban úgy kell lepkehálóval összefogdosni a közönséget, a múlt héten az ország minden részéből hordták fel a nézőket busszal a Szusza Ferenc stadionba, az osztrákok elleni meccsre (szintén sima zakó: 1-3)  ingyen – illetve, mivel semmi sincs ingyen, nyilván ezt is az adófizetők állták.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.