Erotikus szelfikkel gerjesztik az izraeli katonákat

külföld
2014 július 26., 07:41
comments 118

Mellükre, hasukra és fenekükre írják az I love IDF feliratokat azok a nők, akik erotikus szelfikkel kívánják kifejezni, hogy támogatják az izraeli hadsereget a gázai háborúban. Az IDF az izraeli hadsereg angol nyelvű rövidítése.

idf love

Az oldalt egy izraeli marketinges, Gavriel Beyo indította két nappal ezelőtt, állítása szerint saját kezdeményezésből, és azért, hogy kifejezze a támogatását a harcolók felé. Először csak az ismerősei posztoltak az oldalra, de nagyon gyorsan bővült a lájkolók és képet küldők köre. Három nap alatt 23 ezer lájkolója lett az oldalnak.

Ugyanakkor kommentekben sorra jelennek meg a háborút elítélő, a gázai civil áldozatokra emlékeztető posztok is. Fórumok sora tanakodik közben az oldal ízlésességéről. (dailybeast)

 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.