Ez a magyar kiskereskedelmi csoda

bűnügy
2014 július 28., 10:14
comments 234

Előbb lementem a Török utcai CBA-ba egy dobozos kóláért, de az ember cukorfüggősége kielégíthetetlen, ezért megnéztem mit kínál a hűtőpult és akkor láttam meg ezt a feliratot:

Mai lejáratú Cserpes Rudi 59.-

A néni is rámart:

rudika_2

A teljes árú rudi 119 forint, ez meg 59. Hülyének is, nem? Engem viszont nem vernek át (dehogynem), mert egyszer már megszívtam egy hasonló akciós Mars csokival. Mert hogy lesz pont mai lejáratú a rudika? Így:

rudika_3

Nem csalás, nem ámítás. Egy huszonötödikén lejártból lesz mai, huszonnyolcadikai. Még nem világos, hogy munkaidőben, vagy esetleg túlórában rajzolják át az eladók a termékeket.

rudika_1

És én persze megvettem.

Update:

Elfogyasztottam.

rudika_4

Markáns csokoládéíz keveredett a savas túróval. Semmivel sem éreztem rosszabbnak, de jobbnak sem, mint múlthéten. Várom még a hatást.

Update 2.0: Hatása nem lett a szervezetemre, de közben kiderült, hogy duplán lettem átverve.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.