Amikor Orbán Viktor rácsodálkozott a csizmás kurvákra

POLITIKA
2014 augusztus 04., 13:45
  • Ez itt a Nokedli, a 444 videós blogja, ahol a legérdekesebb videósokat és vloggereket mutatjuk be.
  • Koczka Máté után vitathatatlanul Orbán Viktor napjaink legjelentősebb magyar webvideósa. Dezső András és a Riszpekt duó behúzott zoommal és lankadt puskamikrofonnal kullognak a nyomában.
  • Nem ma kezdte, az is igaz.
  • A miniszterelnöknek már akkor volt udvari videósa, mikor még csak tiszteletbeli miniszterelnök volt. Pesti László dokumentumfilmes a 2010-es választások előtt évekig követte Orbán Viktort, az anyagokat pedig OV TV néven fel is töltötték a Youtube-ra. (Senkit ne tévesszen meg, hogy az Ózdi Városi Televízió is ezen a néven fut.)
  • Az OV TV adásai még mellőzik azt a pátoszt, ami Orbán Viktor későbbi, facebookos időszakát jellemzi. Hiányoznak az olyan heroikus beállítások, mint mikor Orbán Viktor egy szál Pintér Sándorral felfegyverkezve nekimegy az országos hóviharnak, vagy mikor árvízi hajósként szorítja vissza a medréből kilépett Dunát.
  • Az OV TV adásaiban simán benne maradtak normális jelenetek, vagy épp bénázások. Sőt volt, hogy Pesti László a legesetlenebb momentumokat megismételte, és kilassította.
  • A videók más, régebbi interjúkkal együtt egy elhagyatott Youtube-csatornán ma is megnézhetők.
  • Hogy ne legyen önöknek is súlyos OV-túladagolásuk, kiszemeztük a legjobb jeleneteket.

Az alábbi etűdből például kiderül, hogy Orbán Viktor úgy rúgja a 11-est, mint egy megfontoltan robbanékony, polgári frizurás Roberto Baggio. Nagyon rosszul. Pesti László nem volt kíméletes, pontosan tízszer egymás után vágta be a jelenetet. A videó valamelyik Puskás - Suzuki kupán készült.

link Forrás

Az OV TV egyik legjobb adása egy felcsúti disznóvágást mutat be. Itt a miniszterelnök annyira be volt sózva, hogy a lányát sem hagyta nyugton nyilatkozni a hurkatöltés közösségformáló erejéről, és még interjú közben is finoman jelezte, ki a főfőnök.

link Forrás

Ilyen, amikor a fideszes vezérkar Felcsúton bulizik. Lázár vamzer bemószerolja az élhetetlen Kubatov pártigazgatót.

link Forrás

Orbán a 2007-es tusnádfürdői buliba indul ujjatlan kaminonospólóban (amiről valaki lekaparta az Energie feliratot), de előtte még szociolingvisztikai értekezésbe bonyolódik. Hogy beszélnek a pestiek? Bezzeg az erdélyiek! Mi az a háromoldalú kerekasztal?

link Forrás

Az alábbi idillikus jelenet bármelyik romkom filmbe beillik, ahol mielőtt valami szörnyűség tönkre tesz mindent, érzékeltetni próbálják a makulátlan boldogságot. Szerencsére itt tragédiáról szó sincs, a film legeslegvégéig kitart a csorbítatlan harmónián.

link Forrás

Szokatlan dolog történik a miniszterelnök jelenlétében, az egyik lánya akkor szólal meg, amikor nem kérdezték. A kiragadott jelenet nagyon értékes, mert később kivágták az eredeti videóból, tehát a linkelt változat a rendezői verzió.

link Forrás

Orbán Viktor pár éve még pontosan tudta, hova kell állni, ha az oroszok épp lerohannak egy független államot. A 2008-as szárszói konferencián nagyon keményen beszélt a grúz-orosz háborúról. A szocializmusból itt maradt erkölcsi relativizmusnak titulálta, ha valaki csak mellébeszél, amikor orosz agresszió történik. Persze ekkor még nem seftelt velük.

link Forrás

Bájos jelenet következik, melyben az Orbán-család erdélyben karácsonyozik, és Parajdon a sóbányába felé ünnepélyesen bemutatják Böjte atyának a trónörököst, Orbán Gáspárt, aki nem jön zavarba a gyermekmentő ferencestől, és nyugodtan tovább pogácsázik.

link Forrás

Végül itt a videó, ami lezárta Orbán Viktor első videós korszakát. Ez ugyanis a csatorna időben utolsó epizódja és egyben a legelső facebookos videója is. A 2010-es választások fotózásán készült, ahol a fiatal demokrata politikus úgy vihorászik Berlusconi szexpartijain, mint egy gimnazista.

link Forrás

Gyorsan cuppanjanak a méltatlanul elhanyagolt csatornára, amíg le nem kapcsolják!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.