Megszólalt a combinós gyilkos

bűnügy
2014 augusztus 04., 05:14

A. Áron Gergely péntek délután rúgott be egy 74 éves nőt a villamos alá a Margit-hídnál. A szerencsétlenül járt asszony a helyszínen életét vesztette. A zavart férfit a helyszínen lefogták az utasok. Az egykor pszichátriai kezelés alatt álló jogász végzettségű Áront vasárnap vitték bíróságra, hogy ott elrendeljék előzetes letartoztatását. Az újságíróknak csak annyit mondott:

Véletlen volt, bűnös vagyok, de csak gondatlanságból.

photo_camera Fotó: Ács Dani

Áronra sokan ráismertek a környékről, többször mászkált vödörrel a fején, nőket inzultált, kutyákba rúgott bele. Az alkoholista férfit a tragédia előtt, egy nappal engedték ki a pszichiátriáról. Állítólag paranoid, skizofrén tünetekkel kezelték. (Blikk)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.