Ez tényleg a médiaháború frontvonala: Balog Zoltán az RTL mikrofonján áll bosszút

Média
2014 augusztus 05., 18:26
comments 162

2960286

A Délmagyaron van egy nagyon szórakoztató fotósorozat arról, hogy Balog Zoltánnak szegedi sajtótájékoztatóján látszólag nem tetszik az RTL mikrofonjának az elhelyezése, ezért inkább lerakja azt a földre. Én nem tudom, hogy meddig lehet ezt még eszkalálni. Remélem vér nem fog folyni. (A képet köszönjük a Délmagyarnak, Schmidt Andrea csinálta!)

UPDATE:

Az EMMI közleménye

"Mint ahogy az a delmagyar.hu fotóriportere által készített fotósorozatból is látható, az RTL Klub mikrofonja volt az egyetlen, amelyet nem mikrofonállványra, hanem a pulpitusra helyeztek le. A pulpitus azonban arra szolgál, hogy arra a megszólalók leírt beszédüket helyezzék, nem pedig a feledékeny riporterek a mikrofonjaikat.

A kiállításmegnyitót követően az RTL Klub riportere meg is kérdezte a minisztert, miért tette a földre a mikrofont, aki jelezte, azért, mert a jegyzeteit szerette volna a pulpitusra tenni. Ezt követően kölcsönösen elnézést kértek egymástól; az RTL Klub, mert rátette, a miniszter meg azért, amiért letette…

A délmagyar.hu által írt következtetések legfeljebb a népmesei kategóriába sorolhatók, javasoljuk, hogy amennyiben hasonló tartalmakat is meg kívánnak jelentetni a hír rovatban, úgy annak nevét bővítsék a "csárda" szóval."

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.