Megbüntetheti a budapesti MSZP Horváth Csaba főpolgármester-jelöltjét, Horváth Csabát

POLITIKA
2014 augusztus 07., 08:13
comments 59

Horváth Csaba nem adja fel könnyen. Az Index információi szerint a jelöltségről lecsúszó önjáróvá vált államférfi még mindig lázítja a kerületi szocialistákat, hogy ne fogadják el az Együtt-PM-mel és a DK-val kötött megállapodást, ami szerint Falus Ferenc lenne a közös kihívója Tarlós Istvánnak.

Mivel az MSZP küldöttgyűlése pénteken dönt majd a jelöltről, addig hivatalosan a tavaly felkért Horváth a párt jelöltje. Horváth pedig arra próbál rájátszani, hogy több kerületi MSZP-ben elégedetlenek a közös megállapodással, ezeknek a vezetőit akarja a Horváth Csaba jelöltségéért vívandó harc élére állítani Horváth Csaba.

A lap információi szerint az országos és budapesti pártvezetés támogatja az alkut a két másik párttal, és még az is felmerült, hogy pénteken javasolni fogják, hogy Horváth ne kerülhessen fel a párt fővárosi kompenzációs listájára sem. Ezzel Horváth eléggé sarokba szorulna, mivel nem parlamenti képviselő, ha a képviselőtestületi poszt sem jön össze, akkor poszt nélkül maradna.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.