Emberek, akik a mi pénzünkből élnek: Galambos István

politika
2014 augusztus 11., 10:39
comments 392

A nap Havasi Bertalan-díjas sajtóelhárítója:

Galambos István.

Amiben az a különösen szórakoztató, hogy míg Havasinak a sajtó üldözése a munkaköri leírásában is benne van, Galambos István papíron annak az MTVA-nak a vezérigazgatóhelyettese, ami papíron a magyar közszolgálati média. Aminek, hangozzék ez bármilyen viccesen,

a közvélemény tájékoztatása az egyik alapfeladata.

Galambos most nem érezte annyira a feladatának a közvélemény tájékoztatását, pedig csak a HVG egy viszonylag egyszerű kérdésre kellett volna válaszolnia:

Ha az MTV arra hivatkozva nem számolt be Bajor Imre haláláról, hogy Bajor Imrének nem volt Kossuth-díja, akkor terveznek-e belső vizsgálatot azokban az esetekben, amikor olyan művészek haláláról számoltak be, akiknek nem volt Kossuth-díjuk.

Amire Galambos azt tudta válaszolni, hogy

a sajtoiroda@mtva.hu-ra küldje el a kérdését.

Merthogy ő most amúgy az ország tortájáról jött beszélni, meg az augusztus 20-i tűzijátékról. Filmen még jobb:

Hát így. Ha kíváncsiak lennének a válaszra, akkor legalább már tudják, hogy milyen címre kell küldeni a kérdést! Na jó, megismétlem:

sajtoiroda@mtva.hu

Hajrá!!!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.