99 százalékon áll a baloldali összefogás

POLITIKA
2014 augusztus 13., 12:37
comments 61

Minden nyitott kérdés lezárult, az összes helyi szinten felmerült felvetést tisztázta a budapesti önkormányzati választáson való együttműködésben érdekelt három fél – mondta a szocialisták fővárosi elnöke.

Kunhalmi Ágnes szerint pontot tettek a tárgyalási folyamat végére, most a végleges megállapodástervezetet szövegezik, és azt hamarosan a Demokratikus Koalíció és az Együtt-PM is aláírja. A közeljövőben közösen fogják budapesti szinten aláírni a megállapodást, akkor mutatják be főpolgármester-jelöltjüket, Falus Ferencet is.

Kunhalmi Ágnes a sajtótájékoztató végén nem akart válaszolni az újságírók kérdéseire, mondván, hogy ezt majd a megállapodás aláírásakor teszik meg.

Azzal kapcsolatban, hogy három kerületben – a III-ban, a XIII-ban és a XIV-ben – a korábbi hírek szerint még ma sem volt helyi szintű megegyezés, annyit mondott: részletkérdésekben is lezárták a kerületi megállapodásokat, mindhárom fél „nagy kompromisszumkészségről és bölcsességről” tett tanúbizonyságot. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.