Így néz ki, amikor elönt egy kórházat az özönvíz

időjárás
2014 augusztus 13., 18:16
comments 2

Cudar idő van mostanában az Egyesült Államokban, rengeteg eső esik országszerte, komoly fennakadásokat okozva. Nebraskában, Kearney városában például egy kórház biztonsági felvételein lehet látni, hogy néz ki, amikor az épület étkezőjébe betör az özönvíz. A földszinten lévő rész már ekkor is víz alatt volt, ezt nyugodtan szemlélték a kórház alkalmazottjai magasabbról, amikor egyszer csak megjött az áradás.

A felvételt maga a kórház tette ki saját Facebook-oldalára, a beömlés még péntek este történt, keddre pedig a hírek szerint helyre is hozták a károkat. Mint írják, borzasztóan megkönnyebbültek, hogy a balesetben senki sem sérült meg.

A városra amúgy tíz centi eső hullott le mindössze 45 perc alatt, ezt nem bírta el a helyi csatornarendszer. (via NyDailyNews)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.