Fotópályázaton keresik Budapest legszebb arcát

Budapest
2014 augusztus 16., 07:48
comments 69

Városkommunikációs kampányt kap Budapest, aminek a lényege, hogy az ország 400 pontján óriásplakátokon fogják reklámozni a város kevésbé ismert, nem mindig hangsúlyozott arcát. Mindezt 15 városfotó segítségével, amit egy zsüri választott ki. A 15 képből viszont lesz majd egy nyertes is, erre Facebookon lehet szavazni.

A fotókat három olyan városfényképész szállította, akik a közösségi médiában lettek ismertek képeikkel. Egyikük, Soós Bertalan, nálunk is több utcaképsorozattal jelentkezett már, ezeket itt lehet végignézni. Mellette még Bódis Krisztián és Hlinka Zsolt fényképei szerepelnek a versenyben.

Szavazni a 15 fotóra a Budapest a szemünk előtt Facebook-oldalán lehet, augusztus 31-ig. A képeket nagyban pedig a Bálnában lehet majd megnézni, szeptember 3. és 15-e között.

Mi most a három versenyző 2-2 képét szelektáltuk ide, a többi képet Facebookon lehet látni.

photo_camera Bódis Krisztián fotója
photo_camera Bódis Krisztián fotója
photo_camera Hlinka Zsolt fotója
photo_camera Hlinka Zsolt fotója
photo_camera Soós Bertalan fotója
photo_camera Soós Bertalan fotója

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.