Nem kaptak elég pozíciót a fontos jobboldali fiatalok, ezért megsértődtek, és nem csináltak fesztivált

politika
2014 augusztus 18., 17:34
comments 87

Minden szava arany a VS cikkének, amiben azt próbálják felderíteni, hogy miért maradt el idén a Tranzit fesztivál, és más, a jobboldali fiatalok számára fontos közösségi esemény.

Az egyik verzió szerint a szervezésben szerepet vállaló nagyon fontos jobboldali fiatalok elfáradtak a munkában, amit az idei kampányban végeztek, ezért nem maradt erejük arra, hogy megtartsák a rendezvényeket.

A másik verzió viszont arról szól, hogy a meghatározó jobboldali fiatalok egy része megsértődött, mert nem kapott megfelelőnek gondolt pozíciót, és ezért nem szervezték idén a Tranzitot.

"A kritikusok szerint azok, akik évek óta keményen dolgoztak a Fidelitasban, nem kaptak igazán lehetőséget. Ágh Péteren kívül nincs is képviselője a fideszes fiataloknak."

Illetve:

"Az IKSZ-en belül a kevesebb parlamenti hely miatt csökkent az érdeklődés is a szervezet iránt. Míg az előző Parlamentben több képviselőt is adtak (Gaál Gergely, Stágel Bence, Rétvári Bence), Rétvári kiöregedésével már nincs senki a Parlamentben az IKSZ-esek közül."

De tényleg olvassák el az egészet, nagyon szórakoztató!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.