A Fradi első nemzetközi meccse a világszínvonalú új stadionjában rögtön zárt kapus lesz

sport
2014 augusztus 19., 11:03
comments 110

A Nemzeti Sport információi szerint az UEFA megbüntette a Ferencvárost, mert a fiumei meccsen szurkolóik rasszista rigmusokat skandáltak, egy tiltott jelképet ábrázoló zászlót is kifeszítettek, és mentek a náci karlendítések is.

50 ezer euró (15,7 millió forint) büntetés mellett a következő hazai nemzetközi meccsüket zárt kapuk mögött kell játszaniuk. Ez biztosan nem idén lesz, mert az idei szezonban már az augusztusban kiestek az európai kupaküzdelmekből. Azaz bármikor is lesz az első meccsük a Jóistennek köszönhetően felépült nagyon modern stadionban, azon biztosan nem lesznek nézők.

A Fradit a korábbi, Sliema Wanderers elleni mérkőzés után is büntették, akkor 20 ezer euróra. A lap információ szerint a klub házi becslése szerint a szurkolók így már 50 milliós kárt hoztak össze, a kieső jegyeladásokat is beleszámítva az összegbe.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.