Vin Diesel azt akarja, hogy Putyin öntse le magát egy vödör vízzel

külföld
2014 augusztus 19., 20:47
comments 58

Van ez a hülye Ice Bucket Challenge, hogy hírességek leöntik magukat egy vödör jeges vízzel azért, hogy felhívják a figyelmet az ALS nevű betegség elleni küzdelemre. Levideóztatják magukat, aztán a végén megneveznek három embert, akitől azt várják, hogy szintén öntse le magát. A kihívottnak 24 órája van, hogy eldöntse, leönti-e magát, vagy inkább ad 100 dollárt az ALS-eseknek.

A hírességek között  Leöntötte már magát Bill Gatestől Kobe Bryanten át Lady Gagáig mindenki, aki számít, de Vin Diesel most szintet lépett:

Vlagyimir Putyint szólította fel rá, hogy öntse le magát.

Mit lép vajon a Volga Tigrise? Leönti magát, adakozik 100 dollárt, vagy inkább elfoglalja Grúziát? És ha leönti magát, vajon kit hív ki következőnek? Merkel? Orbán? Kim Dzsongun?

24 órán belül kiderül.

 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.