Kanada söpörheti a kábeltévés csomagokat?

media
2014 augusztus 23., 08:18
comments 46

A kanadai médiahatóság szerint az országuk egy olyan hely, ahol a tévé-előfizetőknek joguk van eldönteni, hogy melyik csatornákra fizetnek elő.

Itthon és az egész világon ismert probléma, hogy az ember egy csatornára kíváncsi, de az csak akkor érhető el, ha még 12 teljesen érdektelen adóra is előfizetünk.

A kanadai médiahatóság javaslata ezt eltörölné, és megengedné, hogy a előfizető maga állíthassa össze, hogy milyen adókat nézne. Minden csatornának lenne egy adott ára, és a megrendelt programok árának összege adná ki a havi díjat. Egyszerű lenne, nem? (index)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.