A Zöldek Pártja megint teljes erővel ugrott bele a kampányba

POLITIKA
2014 augusztus 28., 20:08
comments 63
photo_camera (markoferko.tumblr.com)

Elsőre nem teljesen könnyen dekódolható plakátok jelentek meg Budapesten. BKV-megállók mellett hódít az óriásplakát is:

photo_camera A képet olvasónknak, Ádámnak köszönjük.

A megrendelő az idei parlamenti választásokra létrejött Zöldek Pártja, amit ugyan megvádoltak választási csalással is, mindez mégsem vette kedvüket, és beszállnak a jelek szerint az önkormányzati körbe is. Bár ez sem egyértelmű, mert plakátjukon túl sok minden nem utal az októberi választásokra, helyette van dörgölőzés az oroszokhoz, és tippünk szerint valami homályos utalás arra a kiszivárgott-lehallgatott beszélgetésre, amin a lengyel állami olajvállalat vezetője arról beszélt a lengyel pénzügyminiszternek, hogy mennyire szopta le Orbán Putyint. De ebben még csak biztosak sem vagyunk, bármi jobb interpretációt örömmel fogadunk kommentben!

A párt amúgy már tavasszal is óriásit ment, ők hozták be köztereinkre a "15 millió Trianontúlélő" kifejezést, és az Urán Viktor atommutyis plakát is az ő művük volt.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.