Látott ma már jégvödrös videót? Ha nem, húzzon bele! Még csak 268,7 évet basztunk el ezzel a hülyeséggel

INTERNET
2014 augusztus 28., 12:26
comments 46

És hát hol van ez a Harlem Shake-től, amire, nem viccelek,

eddig 5711 évünk ment el!

Mindezt a Vocativból tudom, ahol Matan Gilat nem volt rest megkeresni az összes IBC-videót a Youtube-on, kiszűrni belőle a duplikátokat, kiszámolni az átlagos IBC-videó hosszát (1:23 perc), majd ezt felszorozni a nézettségi adatokkal.

Ez alapján a világ népessége mindezidáig

114 185 003 percet

vagyis

268,7 évet töltött azzal, hogy embereket nézzen, akik több-kevesebb sikerrel megpróbálnak magukra borítani egy vödör többé-kevésbé jeges vizet.

Legnagyobb sajnálatomra Falus Ferenc nem a Youtube-on, hanem a Facebookon tette közzé saját, méltán legendás és már kritikailag is elismert alkotását a tárgyban. A Facebookon viszont nincs nézettségszámláló, így

sötétben tapogatózok,

de az imént lefojtattunk egy rövid, de hangos vitát a szerkesztőségben, és arra jutottunk, hogy konzervatív becsléssel megítélhetünk neki százezer nézőt.

Na most, Falus videója a maga megrázó egységében is szerény 30 másodperc, vagyis:

eddig konzervatív becsléssel is 50 000 percet,

vagyis

34,7 napot

töltöttünk vele.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.