Lebukott a szektavezér, aki a zsidó-nem zsidó szexben látta Izrael jövőjét

vallás
2014 szeptember 09., 07:55
comments 17

Letartóztatták Izraelben a világ legeredetibb messianisztikus szektájának vezérét, David Dvasht, aki csak David the Bestként szerette hívatni magát. Dvash, akinek két felesége és 15 gyermeke van, sikeresen meggyőzte szektájának zsidó nőkből álló tagjait, hogy Izrael sorsa az ő kezükben van: a megváltás csak akkor jön el, ha nem zsidó férfiakkal dugnak, pénzért. A szektavezér vallási téziseinek erősítésére drogot és alkoholt használt. A szekta nyolc tagját tartóztatta le a rendőrség, közülük ketten, így Dvash is azonnal elmebajra hivatkoztak.

A szekta 5-6 éve működött, és főleg palesztin ügyfélkörre támaszkodott. Úgy bukott le, hogy feljelentette egy szélsőséges szervezet, amely ellenzi a zsidó nők és a nem zsidó férfiak házasságát.

(via the Time)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.