Peren kívül százmilliókat kaphatott Soltész János, a 280 kilós nő özvegye

közlekedés
2014 szeptember 09., 05:24
comments 219

Soltész Vilma 280 kilósra nőtt, nem is volt hajlandó felengedni a gépére sem a Delta, sem a KLM, sem a Lufthansa. Soltész Vilmának, aki 2012-ben jött nyaralni Magyarországra, és orvosi kezelésre tért volna haza az USA-ba, azonnal orvosi kezelésre kellett volna mennie, hogy eltávolítsák a szervezetében felgyülemlett 30 liter vizet.

Soltész Vilma Magyarországon ragadt, és 2012 októberében meghalt.

Özvegye, Soltész János 6 millió dollárra perelte a felesége fuvarozását megtagadó légitársaságokat, és a múlt hónapban, ahogy azt a Daily Mail kiderítette, peren kívül megegyezett az alperesekkel. Ahogy az ilyenkor szokás, a kártérítés összegét nem hozták nyilvánosságra, de ha csak a követelt összeg tizedét megkapta, az is 150 millió forint.

Ami hiába jelentős összeg, természetesen soha nem pótolhatja Soltész Vilmát.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.