Megszökött a börtönből a tizenéves gyilkos

bűnügy
2014 szeptember 12., 05:53
comments 4

Helikopterekkel is keresik T. J. Lane-t, a clevelandi gyilkost.

T. J. Lane 17 éves volt, amikor egy Killer feliratú pólóban lövöldözni kezdett a gimnáziumában, és megölt három diákot. A 2012 februárjában elkövetett gyilkosságokért háromszoros életfogytiglanra ítélték. Az ítéletre is Killer feliratú pólóban ment, és azt vallotta, hogy nem tudja megmondani, hogy miért oltotta ki társai életét.

T. J. Lane két másik rabbal együtt csütörtök este szökött meg. Az egyik társát azóta elfogták, de a 45 éves Clifford Opperud és Lane nem kerültek elő. Egy börtönhöz közeli úton több sofőr is fényképet készített róluk, de a hajtóvadászat eddig eredménytelen.

Azt nem mondták még meg, hogyan jutottak ki a börtönből a szökevények.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.