Fábry nem olcsó, viszont a sok pénzért nem is nézik sokan

media
2014 szeptember 14., 04:31
comments 114

Adásonként 22 millió forint + áfát fizet az MTVA Fábry cégének, aki 2012-ben ment át az RTL-ről a köztévéhez. Egy évben 20 adást kell szállítania. Bár sokkal kevesebben nézik, mint az RTL-es időkben, akkor 1 millió felett volt nézettség, most csak 400 ezer körüli, de a Blikk úgy tudja, hogy 2015-re is meghosszabbították a szerződését.

Update: újabb cikkünkben olvasható az MTVA reakciója.

Update 2: a Blikk reakciója az MTVA reakciójára.

HELYREIGAZÍTÁS:

2014. szeptember 14. napján 08.31 órakor megjelent „Fábry nem olcsó, viszont a sok pénzért nem is nézik sokan” c. cikkben valótlanságot híreszteltünk, azzal, hogy az MTVA szerződést kötött Fábry Sándorral a 2015. évre vonatkozóan. Ezzel szemben a valóság az, hogy az MTVA ez idáig Fábry Sándorral ilyen szerződést nem kötött.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.