Bill Clinton élő adásban nevezte pénzéhesnek és hatalommániásnak Orbán Viktort

Popkult
2014 szeptember 19., 13:16
comments 871

Az egykori elnök volt Jon Stewart vendége volt a Daily Showban, az ország egyik legnézettebb talkshowjában, és miközben a létező politikai modellek közötti különbségekről beszélt, elmondta hogy létezik egy tekintélyelvű kapitalista modell, Kínában és Oroszországban, és ennek van már hatása is, például ott a magyar miniszterelnök. És Clinton szerint miközben rengeteggel jönnek az Egyesült Államoknak, a magyar miniszterelnök mégis arról beszél, hogy kedveli a tekintélyelvű kapitalizmust, és hogy ragaszkodik a hatalomhoz.

Általában ezek azok a figurák, akik örökké hatalmon akarnak maradni, és pénzt csinálni.

- mondta még el Clinton, végig Orbán nevének említése nélkül.

Az egész beszélgetést itt lehet megnézni, az idézett rész 2.40 után kezdődik.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.