Javul a közbiztonság, rendőröket fogott el a TEK Budapesten

bűnügy
2014 szeptember 19., 09:09
comments 122

A Központi Nyomozó Főügyészség (KNYF) felkérésére szolgálatban lévő rendőröket fogtak el a Terrorelhárítási Központ (TEK) munkatársai péntek hajnalban Budapesten, a Baross téren.

A TEK azokra a rendőrökre csapott le, akik pénteken hajnalban a Baross téren elfogták azt a férfit, aki korábban egy embert megsebesített, többeket pedig megfenyegetett riasztópisztollyal a főváros VII. kerületében.

photo_camera MTI/Mihádák Zoltán

A rendőrség péntek hajnalban a honlapján azt közölte, hogy egy 23 éves férfi csütörtök este 11 óra körül a Nefelejcs utcában előzetes szóváltás után riasztópisztollyal rálőtt valakire, majd elmenekült. H. Tamás korábban a Keleti pályaudvarnál, majd a Baross téren is megfenyegetett járókelőket, végül 23 óra 30 perc körül a Baross téren újabb sértettek fenyegetése közben elfogták, majd előállították.

A Velvet információi szerint régóta figyelték a két rendőrt, vesztegetés miatt. Csütörtök estére időzítették az elfogásukat, csak azzal nem számoltak, hogy éppen akcióban fognak részt venni. Ezért végül megvárták, amíg a rendőrök letartóztatják a lövöldöző férfit, majd lecsaptak a korrupcióval vádolt rendőrökre.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.