Valaki csúnyán átverte a TV2 Borbás Marcsiját

Média
2014 szeptember 20., 09:51
comments 30

Van a TV2-n az a műsor, amelyikben járják az országot, keresve a lehetőséget, hol lehet pr-anyagokat forgatni helyi látnivalókról. Kalandjárat a címe. Olyan, mint a Gasztroangyal, de egy sokkal rosszabb kiadású Borbás Marcsival, akit Kandász Andrea játszik.

Ezúttal is nagyon sok helyen voltak, például Győrben, egy borfesztiválon, ahol nem lehetett nem megszólaltatni a polgármester Borkai Zsoltot. És egy igazi hírességet is találtak a résztvevők között, na nem a fellépő Tom Jonest, hanem egy focistát, aki ért a borokhoz. Nem csoda, hiszen olasz, azok meg köztudottan értenek hozzá.

Hogy hogy sikerült felismerni, az kisebb bravúr, ahogy az a képzavar is, amivel felvezették, idézem: Szombathelyről egészen Győrig vezette a labdát, hogy fesztiválozzon. A focistáról kiderült, hogy általában a vörösbort szereti, de elárulta, hogy minden ételhez más-más bor illik.

Kandász szerint Totti Romano adott borozós tanácsot a nézőknek, a feliratban már helyes sorrendben Romano Tottiként szerepelt. Fájdalom, hogy nem Francesco Totti, a Roma örökös csapatkapitánya járt Győrben, hanem a szintén 37 éves, de nem a Romában, hanem korábban a városi rivális Lazióban játszó, most meg a szombathelyi Haladásban levezető Tommaso Rocchi. Aki nem annyira híres, a félisten Tottitól eltérően tök kopasz és már a Haladásba is alig fér be, de nagyon remélem, hogy ő diktálta le faarccal a kamu nevet, most meg nyilván röhögve küldözgeti körbe a screenshotot a TV2 műsoráról a haverjainak. Ha nincs meg neki, segítünk:

romanototti

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.