Minden nézeteltérés szomorú. Kivéve ha két koala vitázik

ÁLLAT
2014 szeptember 21., 15:33
comments 32

Előre is elnézést kérek. Nyilvánvalóan alávaló vagyok. Mi másért találnám szórakoztatónak, hogy két ilyen kedves, csíkszeműre sztóndult állat egymásnak esik? Hát azért, mert az egész olyan

mintha egy sípoló gumikacsa veszekedne egy, az aluljárókban árult, a családunkban csak "a sátán nyulaként" emlegetett elemes nyúllal.

Őszintén, arra se mertem volna megesküdni, hogy a koalák egyáltalán képesek hangot kiadni. Eleve, a nem éppen tápanyaggazdag eukaliptuszlevél-diétájuk miatt mind legalább annyira sztóndult, mint megannyi jamaikai idegenvezető:

Ami alapján nem gondoltam volna, hogy képesek felháborodni, pláne

koalak

tettleg bántalmazni egymást.

De lépjünk is túl gyorsan az elszomorító erőszakon, és koncentráljunk a lényegre:

azok a hangok, anyám!!!

(Via The Daily Dot)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.