Van az úgy, hogy a Fidesz örül a norvég alapnak

POLITIKA
2014 szeptember 22., 10:38
comments 44

Miközben a Miniszterelnökség épp vegzáltatja Lázár Jánossal a norvég civil pénzek magyarországi elosztóit, Balatonalmádiban Keszey János fideszes polgármesternek úgy tűnik, nem büdös a norvég alap: holnap megnyit egy norvég civil pénzből létesülő nagycsaládos hálózatos programot, ahol Polgár Tamás, a Norvég Királyság Nagykövetségének tanácsadója is köszöntőt fog mondani. Itt olvasható az esemény meghívója (pdf).

Balatonalmádi honlapján olvasható a most megnyitó Nóra-pontokról, hogy:

„Céljuk, hogy a Norvég Civil Támogatási Alap támogatásával elindított Nóra-pontokon a JÓL-LÉT Alapítvány mintájára projekt-független, együttműködésen alapuló és folyamatos működést, a helyi igényekre reflektáló tevékenységeket valósítsanak meg.”

photo_camera Fotó: varosatyak.hu

Keszey János egyébként Fidesz-KDNP-színekben októberben újraindul a polgármesteri tisztségért.

Eközben viszont a Kormányzati Ellenőrzési Hivatal kérte a norvég civil támogatást kezelő alapítványok adószámának felfüggesztését.

Legutóbb itt írtunk a kormány a norvég civil pénzek elleni hadjáratáról.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.