Nemzetpolitikai pszichedélia

internetek
2014 szeptember 30., 16:09
comments 48
photo_camera A legjobb szerkesztő díjával kitüntetett Kiss Gábor István, a Magyar Rádió munkatársa, Marossy Géza, a díjazott A paltyánok című film operatőre, Jónás István, a Magyar Rádió Nonprofit Zrt. vezérigazgatója, Szász Jenő, a kutatóintézet elnöke, a legjobb zenei szerkesztőnek és rendezőnek járó díjjal kitüntetett Sebő Ferenc és Molnár Endre, Szabó László Zsolt, a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) vezérigazgatója, a legjobb hangmérnöki munkáért járó elismeréssel kitüntetett Sibalin György, a III. Fesztiváldíjjal kitüntett Bencsik János rendező, Szél Zsolt, a díjazott Haluska-fesztivál című film operatőre és a legjobb zenei szerkesztő díjával kitüntetett Sebők György (b-j) a XVI. Szülőföldünk szép határa című ungvári nemzetközi televíziós és rádiós fesztivál magyar díjazottjainak díjátadóján a Nemzetstratégiai Kutatóintézetben 2014. szeptember 30-án. MTI Fotó: Illyés Tibor

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.