Orbán szerint ha megválasztják a fideszes makói jelöltet, kap 20 milliárdot a város

POLITIKA
2014 október 07., 17:23
comments 192

Orbán Viktor ugyanúgy végigjárja a billegő városokat az önkormányzati választások előtti héten, mint tette tavasszal. Akkor sem tájékoztatták túlzottan a sajtót, hogy a miniszterelnök mikor, melyik városban fog felállni egy padra és tart rögtönzött beszédet. Kedden Orbán többek közt Makón járt, ahol elmondta, hogy

telitalálat Farkas Éva, a Fidesz-KDNP makói polgármesterjelöltjének programja, és a kormány közel 20 milliárd forint értékben hajlandó lesz elkötelezni magát egy ilyen program mellett.

photo_camera Orbán Viktor Facebook

A promenad.hu-nak nyilatkozott, elmondta, hogy Makón

óriási értéket képvisel a Makovecz-hagyaték. Makó előtt komoly lehetőségek állnak, ha lesz szándék a kormány kinyújtott kezének elfogadására.

A miniszterelnök szerint

 "Itt kell egy új kezdet, egy új start, egy új elrugaszkodást és egy új korszak nagy lehetőségek állnak Magyarország előtt, hiszen komoly korszak kapujában állunk. Kár volna Makónak ebből kimaradni, de csak akkor nem fog, hogy ha fiatal, lendületes, elszánt, a következő években minden erejét a város érdekében mozgósítani akaró és tudó városvezetés áll majd a település élén. Erre most van lehetőség."

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.