Kivégezték a vandálok a nagy vihart kavart párizsi análdugót

Tbg
életmód
2014 október 18., 12:15
comments 37

Nem sokáig maradt életben az a zöld gumikarácsonyfa, amely alkotója szerint egy karácsonyfát és egy análdugót formál egyszerre, ám nagyjából mindenki más szerint simán egy óriási butt plugra hasonlít inkább, és kevésbé emlékeztet karácsonyfára.

photo_camera AFP PHOTO MARTIN BUREAU

Az amerikai művészt, Paul McCarthyt még pofon is vágta egy francia a szobor átadásán, amit aztán most szombaton elpusztítottak, írja a Guardian.

A drótkötelekkel kifeszített városi díszt akkor támadták meg ismeretlenek, amikor a biztonságiak másfelé néztek. Elvágták a köteleket, illetve valamit a pumpával is babráltak, amire a gumiszobor összetöppedt, ezért a biztonsági személyzet kénytelen volt teljesen leereszteni.

Amikor még állt, akkor így nézett ki:

photo_camera AFP PHOTO/BERTRAND GUAY

(Guardian)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.