Huszonegy diáklány molesztálásával vádolták meg a rendőr alezredest

bűnügy
2014 október 21., 08:24
comments 34

Zárt ajtók mögött zajlik Kaposváron K. József pere, minderről a Bors ír. A vád szerint egy dunántúli város alezredese nyári táboroztatások alkalmával szexuálisan molesztált lányokat. Ezekben a táborokban drogmegelőzés mellett az egészséges életmódra nevelést is oktatták.

K. József sokszor a sajtóban is lelkesen reklámozta a táborait, idén júliusban viszont kiderült, hogy K.-t előzetesbe helyezték, és a szekszárdi ügyészség nyolc lány sérelmére elkövetett kiskorú veszélyeztetése és kétrendbeli hivatali visszaélés bűntettével vádolta meg az 50 éves, kétgyermekes családapát.

A vád szerint a táborokban próbálkozott be a lányoknál, volt, hogy szexuálisan is zaklatta őket. Módszere volt, hogy lelkileg közel került különféle gyakorlatok révén a tábor résztvevőihez, és ezzel élt vissza. A lap beszámolója szerint volt, hogy étterembe vitte őket, máskor ruhákat, fehérneműket vásárolt nekik.

Összesen 21 lánnyal próbált meg viszonyt kialakítani. Beleegyezésükkel végül két lánnyal szexuális kapcsolatot létesített, egyikük sem volt még 18 éves. Hat lánnyal szeméremsértő cselekedeteket hajtott végre, egyikük még nem volt 14 éves.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.