Deutsch szerint Kövér jól látja

Egyéb
2014 október 24., 08:51
comments 421

Az Európai Parlament fideszes képviselőcsoprtjához fordultunk, miután Kövér László házelnök csütörtökön felvetette, hogy ha az EU diktátumokkal akarja befolyásolni Magyarországot,

"akkor érdemes lenne elgondolkodni azon, hogyan kellene ebből szép lassan, óvatosan, de kihátrálni".

Milyen esetben és hogyan menne ez a kihátrálás? Mit gondolnak a kilépés lehetőségéről a párt EP-képviselői?

Az EP-s képviselőcsoport részéről Deutsch Tamás írásban válaszolt:

"Kövér László nagyon pontosan írja le az Unió működésének problémáit, az EU jövőjét meghatározni szándékozó, a közös európai értékektől azonban távol álló, ezért számunkra elfogadhatatlan, az elmúlt időszakban Magyarországot rendszeresen sújtó törekvéseket. Egyetértek vele, nem szabad, hogy ez legyen az Európai Unió jövője. Mi ezért dolgozunk AZ Európai Parlamentben."

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.