Felhozó zenék kollektív romeltakarításhoz

ZENE
2014 október 25., 21:08
comments 19

Az éjszaka pofonjait még magán viselő hétvégi délelőttökre kitalált zenei sorozatunkban most egy olyan mix következik, ami tényleg mindenkibe életet fog lehelni. Ezen a héten Grema válogatott nekünk.

A rengeteg stílust finoman vegyítő, house-dub-disco-tech vonalon mozgó Grema bulijaira mindenképp érdemes eljárni, ha valami újszerű hangzást keresünk Budapesten. Arról, hogy pontosan mire lehet számítani, Soundcloudjára feltöltött mixekből lehet tájékozódni. Minden más információ pedig Facebookon követendő.

444_hangOver_#71 - Grema by !!444!!! on Mixcloud

Túl sok beharangozó nem is kell ehhez a mixhez, mivel elég részletes leírást is kaptunk mellé:

A másnaposság az emberiség több évezredre visszanyúló, és részben máig megoldatlan problémája. Ahány ember, annyi módszer, és ezek hatékonyságát is alapvetően az előző éjszaka bevitt alkohol minősége és mennyisége szabja meg, illetve hogy hányféle lőrét sikerült elszopogatni. Személy szerint elég aktív életet élek, ennek következtében a másnaposságot is aktívan próbálom kezelni. Igyekszem minél előbb kipattanni az ágyból és újra használható részévé válni a társadalomnak!

grema

Az egyórás mix lényegében egy intenzív warm up, ajánlom jól sikerült házibulik utáni kollektív romeltakarításhoz, ahol a gyógysört még csak lomhán bólogatva fogyasztjuk, de a répadarabokat már seggrázva kapargatjuk a fugából! A zenei repertoár időrendi sorrendben véve hiphop, funk, latinfunk, klasszik diszkó, french house, sláger house, egytől egyig könnyen emészthető, jólműködő, kipróbált darabok! A bpm nagyjából 90 és 130 között dübörög. Jó regenerálódást mindenkinek!

Sorozatunknak ez már sokadik epizódja volt, a korábbiakat itt lehet fellelni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.