A híresen oroszbarát Bencsik után újabb kormánypárti főideológus értelmezi újra az ukrajnai eseményeket

politika
2014 október 27., 08:47

Az internetadó elleni tüntetés komoly törést okozott a fejekben. G. Fodor Gábor, a Századvég stratégiai igazgatója, önjellemzése szerint politikai gondolkodó most arra gondolt, hogy:

Majdan

Érdekes látni...

Mindezt pár órával azután, hogy Bencsik András az új Békemenetre szóló felhívásában "a Majdan tér típusú véres forgatókönyről" elmélkedett. Szerkesztőségünk izgatott érdeklődéssel figyeli, ahogy a kormányközeli értelmiség egyre jobban belemerül az USA világhatalmi törekvéseiről szóló összeesküvés-elméletekbe.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.