Francis Y3 illy kapszulás kávégép közkívánatra már illypiros színben is!

hirdetés
2014 október 28., 07:16
comments 12
ad

Írd be a FRY3444 kuponkódot, és 9000 Ft engedménnyel kaphatod meg az EspressoShop.hu-n!

Serie Color_F

Az új Francis Y3 kávégép gép ultra karcsú és kényelmes, letisztult formájával és helytakarékosságával hódít: mindössze 10 cm széles, a legkisebb pultra is elfér! Az FRY3444 kódot az espressoshop.hu-n való vásárlás során a webshop kosár oldalán található Árengedmény kódok dobozba kell beírni és érvényesíteni. Az engedményes árat csak a kuponkód érvényesítése után fogod megkapni! A kódot továbbadhatod ismerőseidnek is! A kuponkódot bármelyik színű, de csak raktáron levő, és csak Francis Y3 típusú kávégépre tudjuk érvényesíteni. A kuponkód csak az espressoshop.hu oldalon érvényesíthető november 15-ig, viszonteladóknál nem váltható be!

A klasszikus fekete, fehér, és a vidám narancs és pisztáciazöld szín mellett közkívánatra már illypiros színben is kapható. Az illy IperEspresso kapszulákkal otthon is kávéházi minőségű eszpresszót ihatsz, mely hibátlan, telt, intenzív, de mégis rendkívül lágy ízű, bársonyos cremával érkezik. Tökéletes eszpresszó gombnyomásra.

A magyar Illy Ferenc által 1933-ban alapított illy 9 nemes Arabicából állítja össze világszerte elismert keverékét. Más pörkölőkkel ellentétben alacsonyabb minőségű Robusta kávét sok évtizede egyáltalán nem használ, és a kapszulái 6,7 gramm kávét tartalmaznak, nem csak 5-6 grammot mint más kapszulás kávék.

illy MonoArabica

A klasszikus illy kávékeveréket kilenc nemes Arabica kávé alkotja, melyet normál és sötét pörkölésben élvezhetsz. Közülük hatot már szólóban, Single Origin, azaz egy termő területről származó kávéként is fogyaszthatsz. Az illy MonoArabica kávék származási helyük karakterjegyeit hordozzák: a más klíma, talaj, magasság, csapadék, napfény és művelési mód különböző aromaprofilt eredményez. Fedezd fel az illy kávészimfónia szóló tagjait csészédben külön-külön is!

iper_sokkapszula

MONOARABICA BRAZÍLIA

Intenzív aroma, mégis lágy testesség, bársonyos csokoládé ízzel. A brazíliai Cerrado Mineiro területről származik. Igazi trópusi szavanna, gazdag biodiverzitással, eső és száraz időszakok periódusos változásával. Ideális kávétermő hely.

MONOARABICA GUATEMALA

Hangsúlyosan édes Arabica kávé, először csokoládés jegyekkel melyet kacéran követ a karamell, citrusok és méz. A gyönyörű, hegyes Huehuetenango-ból származik. A Mexikóból jövő forró szelek temperálják a hűvösebb klímát, így több mint 2000 m magasságban tud teremni ez a csodálatos Arabica.

MONOARABICA ETIÓPIA

Édes és könnyű ínyenc kávé. Citrusos gyümölcsössége csendesen csábít, a jázmin elegáns testességet ad. A legendás Yirgacheffe területről származik, ami a nemes Arabica egyik első, és máig legbecsesebb termőhelye.

MONOARABICA INDIA

Intenzív, pikáns aromájú kávé. A testes ízt kakaós, pirítós kenyér jegyek kísérik, csokoládés utóízzel és egy csepp édességgel.

MONOARABICA COSTA RICA

Intenzív aromájú csokoládés és gyümölcsös jegyeket mutató Arabica kávé Costa Rica Brunca régiójából. A savasság, édesség, testesség és keserűség kiegyensúlyozott, legerősebben a csokoládé és karamell ízlelhető, melyeket enyhe pirítós, narancs, méz és vanília jegyek egészítenek ki.

Tazzina ipso con cuore di cremaMONOARABICA COLOMBIA

Gazdag ízvilágú, karamellás, szárított gyümölcsös aromájú Arabica. Kolumbia három hegyvonulatból álló Andes Cordillera vidékén nő. A gazdag ízvilágú, közepesen testes kávé tökéletesen egyensúlyoz az édesség, kesernyésség és savasság között. Karamell és diófélék aromája is érződik benne egy kis csokoládéval, és pirítós jegyekkel.

Nézz körül nálunk, a kávén kívül csúcs teák, csokik és rengeteg design kiegszítő között válogathatsz! EspressoShop.hu

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.