Havasi Bertalan nem árulja el, hol van Orbán Viktor

POLITIKA
2014 október 28., 13:29
comments 227

Az indexes Kárpáti Márton ma azt írta, hogy egy ismerőse szerint Orbán Viktor a feleségével kézen fogva sétálgatott ma Svájcban, pontosabban Lausanne-ban.

Ezzel kapcsolatban megkerestük Havasi Bertalant, a miniszterelnök sajtófőnökét, aki nem volt hajlandó elárulni, hol van Orbán Viktor. Csak annyit közölt:

„A Miniszterelnöki Sajtóiroda a kormányfő hivatalos tevékenységéről tud tájékoztatást adni, a magánprogramjairól nem.”

Remélem, legalább ő tudja, hogy akárhol is van, biztonságban van a magyar kormányfő, akinek egyébként még legalább 3 napig zárva tartja a TEK az utcáját, de vélhetően – ahogy az elmúlt hónapokban, most is – meg fogja hosszabbítani a lezárást.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.