Kiderült, miért ment Orbán Svájcba

POLITIKA
2014 október 29., 20:50
comments 680

orban rachel lausanne

Köszöntsük a lausanne-i École Hoteliere Lausanne 2015-ös Executive MBA osztályát! Az igen exkluzívnak tűnő osztály blogja alapján úgy látszik, itt kezdi az évet Orbán Ráchel, a miniszterelnök lánya is. Így legalább kiderült, hogy miért látogatott Orbán Viktor váratlanul Svájcba, miközben annyi izgalmas dolog történik Magyarországon.

Megnyugodhatunk abból a szempontból is, hogy a miniszterelnök lánya a hanyatló Nyugatnak egy ilyen, még elfogadható pontján tanulhat. Akit érdekel az ilyesmi, itt megtalálja, miket tanulhatnak majd az évfolyam tagjai, itt pedig tandíjról olvashat. Szerencsére mindössze 59 ezer svájci frankból kijön az EMBA képzés. Magas labda lenne leírni, hogy a mostani árfolyamon 15 milliós tandíj 21 500 havi, tehát mintegy 1800 évnyi internetadó lenne, ezért inkább nem is írom le.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.