A miniszterelnök sajtósa azt állítja, nem tud semmit Orbán tanácsadójának amerikai útjáról

POLITIKA
2014 október 30., 17:55
comments 117

Az RTL Klub híradójának stábja megkérdezte a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető Havasi Bertalant, hogy mit csinál az USA-ban a miniszterelnök vitrinszakértő tanácsadója, Habony Árpád. Havasi pedig válaszolt, méghozzá ezt:

„Sem önnek, sem nekem nincs közöm senkinek a magánjellegű kommunikációjához. Habony Árpád nem áll jogi kapcsolatban a Miniszterelnökséggel, így a Miniszterelnöki Sajtóiroda nem rendelkezik semmilyen információval a programjairól, az utazásairól.”

photo_camera Habony Árpád, Andy Vajna és Havasi Bertalan (Fotó: Kapos Pont)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.