Nyerj pénzt, azzal, hogy több pénzt nyersz!

PÉNZ
2014 október 30., 08:31
comments 15
ad

Érdekes versenyt indít a Buda-Cash brókerház. Ha te is úgy érzed, hogy:

és nem vagy egészen kezdő online tőzsde-, áru-, és /vagy devizaügyletekben, most az éles kereskedelem izgalma mellett nyerhetsz egymilliót, meg azt, hogy az ország egyik legkomolyabb brókercégétől kapsz üzleti partneri ajánlatot.

No de kinek áll ez érdekében?

A Buda-Cash egy olyan cég, ami azzal keres pénzt, hogy segít embereknek pénzt keresni, a tőzsdén, és ebből a megkeresett pénzből kér el egy kis részt. Vagyis érdeke, hogy a nála kereskedő emberek ne bukjanak, hanem nyerjenek a kereskedéssel. Ezért keresett megoldást az alábbi két problémára.

Egy: a legtöbb ember annyit ért a tőzsdéhez, mint egyszeri államtitkár az energetikához. Ezeknek az embereknek célszerű követniük egy profit döntéseikkel, ha nem akarnak pillanatok alatt belebukni abba, amihez nem értenek. A Buda-Cash ennek a "gurukövetésnek" teremtette meg a lehetőségét MetaRadar nevű szolgáltatásával, ami pont arról szól, hogy a kevésbé magabiztos tőzsdézők kvázi rábízhassák portfóliójukat arra, akinek a döntéseiben megbíznak. Vagyis az online kereskedői rendszerben pár kattintás után a pénzünk arra megy, amerre a kiválasztott guru pénze. És itt jön a másik probléma.

Kettő: ahhoz, hogy a brókerház ügyfelei igazán jó gurut választhassanak, minél több guru kell, akiknek portfóliói mintegy versenyeznek egymással. Hát ilyen gurukat keres most a Buda-Cash. Ez a kiválasztóverseny, a Tőzsdekirály tulajdonképpen nem más, mint a deviza-, áru- és részvénypiac Megasztárja illetve Csillagszületikje, esetleg Fölszállottapávája, még ha ebben a műfajban egy kicsit más jellegű tudás is kell a győzelemhez.

A lényeg:

  • ez nem tét nélküli demójáték, hanem igazi trade keretében dől el, ki a legügyesebb
  • a beugró egy százezres alaptőke, de az ajánlott összeg inkább háromszázezer forint
  • az nyer, aki három hónap alatt a legnagyobb profitot éri el a legjobb stratégiával

November 12-ig nevezhetsz, november 16-án, vasárnap este 10 órakor, a devizapiac nyitásának időpontjában indul a móka, február 17-én pedig lefújja a Buda-Cash a versenyt, és aki az alaptőkéhez viszonyítva a legnagyobb hozamot érte el, nyert. Egy darab tuti tippel nem lehet nyerni, legalább 29 megbízást kell adni, tehát ha mondjuk Matolcsy György is nevezne és egy gondosan időzített megbízást követően mondjuk egy városligeti meztelen futással adna egy érdekes lökést a forintárfolyamnak, akkor is még 28 kreatív dolgot kellene kitalálnia, hogy a többieknek ne legyen esélyük behozni az előnyét.

Sőt: ha netán februárban holtverseny alakulna ki, a győztes az lenne, aki több tranzakciót tudhat maga mögött. Érdemes lesz tehát szaporán forgatni a pénzt! A nyertes nettó egymillió, a második helyezett félmillió, a harmadik, nahát, negyedmillió forint díjat kap, természetesen a tőkéje és az elért profitja mellé, a Buda-Cashnél vezetett számlájára.

Ha érdekel a verseny, de nem használtad még a Buda-Cash traderszoftverét, még bőven van idő felkészülni a demóprogrammal, ami itt érhető el. Nos, úgy érzed, hogy ennél:

ws

jobb stratégiád van a pénz forgatására? Hát akkor legyél te a TőzsdeKirály!

 

A teljes versenyszabályzatot innen töltheted le.

 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.