Vida Ildikó amerikai vízumkérelmet ad be

POLITIKA
2014 november 10., 20:47
comments 563

Mielőtt elkezdi olvasni a cikket, indítsa el ezt a videót!

Tényleg indítsa el!

Vida Ildikó amerikai vízumkérelmet ad be. Ezt Futó Barnabás, Vida jogi képviselője mondta el a PestiSrácok.hu-nak. Remélik, hogy így majd megtudják, pontosan miért tiltották ki a NAV elnökét az Egyesült Államokból.

Futó és Vida ugyanis hétfőn hiába ment el az Egyesült Államok budapesti nagykövetségére, hogy megtudják a kitiltás okát, André Goodfriend ügyvivőt ugyanis semmilyen törvény nem kötelezi ennek közlésére. Bár, ha az amerikai jogból indulunk ki, akkor a vízumigényléssel sem fogják átvágni a gordiuszi csomót, hiszen a vízumkérelem elutasítását sem kell feltétlenül indokolni.

Futó Barnabás azt is mondta, hogy rágalmazás és jó hírnév megsértése miatt feljelentést tesznek, és még azon is gondolkoznak, hogy

André Goodfriendet is beperelik.

photo_camera A falvédőt készítette: Intie

(via Hír24)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.