Egy szent ember: az V. kerületi polgármester visszaadja kedvezményesen vásárolt önkormányzati lakását

politika
2014 november 21., 14:30
comments 88

Szentgyörgyvölgyi Péter V. kerületi polgármester az élő példája annak, hogy milyen sanyarú sorsa van választott vezetőinknek, és hogy ők ezt milyen méltósággal tűrik.

A fideszes politikus vitatott körülmények között bérelt egy belvárosi lakást az önkormányzattól, amit aztán nagy kedvezménnyel is vásárolhatott meg. Ne irigykedjenek rá, ez a legkevesebb, amit megérdemelt a közösségtől, amiért annyit dolgozott.

De a nemtelen támadások csak nem csitultak, sőt miután Szentgyörgyvölgyit polgármesternek választották érthetetlen módon még nagyobb figyelem irányult ingatlanügyeire. A bukott baloldal nem tudta megemészteni vereségét.

És akkor Szentgyörgyvölgyi úgy döntött, hogy visszaadja a lakást, mert

"ameddig csak rólam volt szó eltűrtem [a támadásokat], de mostantól már a kerületnek árt, hogy folyamatosan a lakásvásárlásom miatt támadnak."

EL A KEZEKKEL SZENTGYÖRGYVÖLGYI PÉTER LAKÁSAITÓL!

(via)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.