Orbán nem utálja a gazdagokat, és 2018-ra el fogjuk érni a teljes foglalkoztatottságot

politika
2014 november 21., 14:05

Baden-badenben a miniszterlenök azt mondta, hogy

"egyáltalán nem utáljuk a gazdagokat"

ami igaz, bár annyival lehetne finomítani az állítást, hogy egyes konkrét gazdagokat nem utál, másokat szerintem igen. Orbán szerint:

"gazdagnak lenni egyfelől jó dolog, másfelől követendő példa, és azokat, akik teljesítményt nyújtanak, sok pénzt keresnek, közben munkahelyeket teremtenek, biztatni kell, nem pedig büntetni magas adókkal"

Na, ha egy csoportot kéne kiemelnem, akiket nem szabad magas adókkal büntetni, akkor én is a gazdagokat mondtam volna. A magas adókat fizessék mások, ne ők!

A teljes foglalkoztatottság is szóba került:

Ha tippelnem kéne, akkor valószínűleg inkább pont majd a 18-as választások után, mint előtte.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.